GÖNDÖR ISTVÁN

Full text search

GÖNDÖR ISTVÁN
GÖNDÖR ISTVÁN (MSZP): Köszönöm szépen a szót, elnök úr. Két percben mindössze a tiltakozásomnak és mélységes csalódásomnak akarok hangot adni annak kapcsán, amit az államtitkár úr tett. Tudom, hogy ő képes arra, hogy érdemben részt vegyen a vitában, mint ahogy az előterjesztését megtette. De az, hogy egy indítványt, egy hozzászólást aszerint minősít, hogy melyik frakcióból indult, számomra, majdhogynem azt mondom, igazolja azt, ahogy a házelnök viselkedik. Ha ezt az igazságügyi tárca is megteheti, ez szörnyű!
Ez ugyanis azt jelenti, amiről eddig beszéltünk: hogy amennyiben ellenzéki oldalról egy törvényjavaslatnak, mondjuk, a helyesírási hibáit próbáljuk kijavítani, önök azt is bőszen leszavazzák. Visszatérve az előző gondolatomhoz: ahogy a házelnök úr ügyrendi javaslatnál megvonhatja a szót Vancsik Zoltán képviselő úrtól, ahogy a szocialista frakcióvezetőt le lehet keverni a televízióban, azzal együtt nagyon félelmetesen haladunk valami afféle irányba, amit már nem jogállamnak neveznek.
Köszönöm szépen. (Taps az MSZP padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť