BAUER TAMÁS

Full text search

BAUER TAMÁS
BAUER TAMÁS (SZDSZ): Köszönöm a szót, elnök úr, de cserébe el is állok a napirend utáni hozzászólástól ma estére vagy ma hajnalra.
Tabajdi képviselő úr felszólalásához van egy apró megjegyzésem és egy másik. Az apró megjegyzésem annyi, hogy azoknak a bizonyos finnországi svédeknek egy pici töredéke, aki Olandon autonómiát élvez, a nagy többsége körben a parton, ott nincs autonómia. (Dr. Tabajdi Csaba: Ott is van, Tamás!) Területi autonómia nincsen.
Ami a dolog érdemét illeti, én azt gondolom, hogy ha mi egyetértünk abban, hogy ezt a problémát Budapest csak Bukaresttel, Pozsonnyal, Kijevvel, Zágrábbal, Ljubljanával, sőt Belgráddal - ami véletlenül kimaradt - együtt tudja megoldani, akkor azt kell végiggondolnunk, hogy ez a törvény és ez a törvényalkotási eljárás ezt segíti vagy nehezíti. És azt gondolom, hogy ez a törvény és kiváltképp ez az eljárás ezt nem segíti, hanem nehezíti, és még azt is hadd tegyem undok módon hozzá, hogy az a sok-sok módosító javaslat, amit a szocialista csapat készített, az ezen a problémán nem változtat.
Köszönöm szépen.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť