DR. VOJNIK MÁRIA

Full text search

DR. VOJNIK MÁRIA
DR. VOJNIK MÁRIA (MSZP): Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Pósán Képviselő Úr! Mind a kettőnknek azt javaslom, hogy ne az újságból tájékozódjunk, hanem azokból a szociológiai kutatásokból, amelyekre én elsősorban hivatkoztam, és amelyekből most tisztelettel szeretnék önöknek idézni, ez pedig így szól: a munkavállalást és a magyarországi hasonló korú munkavállalókat is vizsgálva, a 36-55 éves középkorosztály tagjainak jelent a munkaerőpiacon konkurenciát a határon túli magyarok munkaerő-kínálata, és ehhez még azt szeretném hozzátenni, hogy ez egyáltalán nem egy jelentéktelen konkurencia.
A Vajdaságban, Felvidéken és Erdélyben a várható státusmagyarsággal rendelkezők egyharmada, míg az Ukrajnai Köztársaságban potenciálisan várható státusmagyarok fele kíván élni ezzel a felkínált lehetőséggel.
Tisztelettel kérem képviselőtársaimat, hogy ennek a számnak gondoljanak utána. Köszönöm.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť