BAUER TAMÁS

Full text search

BAUER TAMÁS
BAUER TAMÁS (SZDSZ): Köszönöm a szót, elnök úr. Én is egy ügyrendi javaslatot szeretnék tenni, ami egy apró kis technikai kérdés. Az Országgyűlés most kiegészítette a napirendet abban az értelemben, hogy a benyújtott napirend szerint a pénzügyi törvényeknél csak a vezérszónoklatok hangzottak volna el, míg a módosított napirend szerint a vitát az Országgyűlés le kívánja zárni. A frakciók ehhez a törvényhez csak egy-egy írásos jelentkezést adtak le, mert a kiküldött napirendben csak a vezérszónoklatok szerepelnek.
Arra kérem a Ház vezetését, tegye lehetővé a frakció számára, hogy a pénteki vita megkezdése előtt további írásos hozzászólási jelentkezéseket is benyújtsanak, már csak azért is, mert az elnök csak az írásban előre jelentkezetteknek köteles szót adni, a helyben jelentkezőknél csak szót adhat. Ez egy nagyon fontos különbség, ezért kérem, tegyék lehetővé, hogy írásban további jelentkezéseket is benyújthassanak a frakciók.
Köszönöm szépen. (Taps az MSZP és az SZDSZ soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť