ELNÖK (dr. Áder János)

Full text search

ELNÖK (dr. Áder János)
ELNÖK (dr. Áder János): Képviselő Úr! Azt kérem, hogy foglaljon helyet (Derültség a kormánypártok soraiban.), ezt nem tekintem ügyrendi javaslatnak. (Taps a kormánypártok padsoraiban. - Közbeszólás az SZDSZ soraiból: Joga van indokolni!) Azt kérem, hogy foglaljon helyet! Ez nem egy házszabályszerűen előterjesztett ügyrendi javaslat, úgyhogy ilyen értelemben ennek az ügyrendi javaslatnak nem adok helyet, indoklással vagy indoklás nélkül sem adok helyet. Ennek következtében a Ház, miután döntött ebben a kérdésben, lehet, hogy ezt néhányan sérelmesnek tartják, vagy nem értenek vele egyet, nyilván ennek megfelelően szavaztak, nincsen akadálya annak, hogy a Ház a tárgyalást elkezdje.
Tehát soron következik az elektronikus aláírásról szóló törvényjavaslat általános vitája, az ülésvezetést pedig átadom Wekler Ferenc alelnök úrnak. Köszönöm a figyelmüket. (Rövid szünet.)
(Az elnöki széket dr. Wekler Ferenc, az Országgyűlés alelnöke foglalja el.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť