HERÉNYI KÁROLY

Full text search

HERÉNYI KÁROLY
HERÉNYI KÁROLY jegyző: Az ügyrendi bizottság mint a Házszabály értelmezéséért felelős bizottság, az Országgyűlés elnökének OE-1836/2001. számú kérésére az alábbi eseti jellegű állásfoglalást hozza:
"Keller László, Tóth András és dr. Eörsi Mátyás H/5509. szám alatt benyújtott országgyűlési határozati javaslata a részét képező mellékletben foglaltakra tekintettel ténylegesen jelentés elfogadására irányul, amelynek előterjesztésére a Házszabály 89. § (2) bekezdése értelmében országgyűlési képviselő nem jogosult. A jelentésnek az országgyűlési határozathoz melléklet elnevezéssel történő hozzákapcsolása nyitva hagyja annak a lehetőségét, hogy a jelentéshez a Házszabály 114. § (1) bekezdésében megfogalmazott tilalom ellenére módosító javaslatot lehessen tenni. Az említett okokra tekintettel a H/5509. számú önálló indítvány nem felel meg a Házszabály rendelkezéseinek, így az tárgysorozatba sem vehető. Dr. Salamon László, a bizottság elnöke."
(19.30)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť