VINCZE LÁSZLÓ

Full text search

VINCZE LÁSZLÓ
VINCZE LÁSZLÓ (FKGP): Köszönöm a miniszter úr válaszát. Több mindenre megnyugtató választ kaptam. Többek közt ezek közül kiemelném a '99 után kilépettek helyzetének rendezését, de itt nyomatékosan kérném, hogy a falugazdászokon keresztül is lehessen jelentkezni, ne kapjanak helyben elutasító választ az ott megjelent emberek.
Nem kidobott pénz az üzletrész, hiszen jómagam fültanúja voltam annak, amikor az idős hozzásegítette a fiatalt eszközvásárláshoz, géphez, tehát visszaforog a mezőgazdaságba. Ugyanakkor még van néhány extra eset - két kérdés, erre nem most várok választ, de jelezném -, hiszen van olyan, aki mondjuk tíz évet eltöltött az egyik tsz-ben, továbbköltözött egy másik lakóhelyre, ott letöltötte a többi időt, szintén tsz-tagként belső nyugdíjas, de az első tíz évet nem ismerik el neki. Ugyanakkor van olyan nyugdíjas, aki elhalálozott - és mi lesz ezzel a pénzösszeggel (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi a felszólalási idő leteltét.), hogyan jut hozzá a külső üzletrész-tulajdonos? Nagyon kevés ilyen eset van, de ezt is kérném kezelni, nem most kérek rá választ. Örülök, ha valamilyen más módon erre megkapom a választ...

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť