SZIJJÁRTÓ PÉTER

Full text search

SZIJJÁRTÓ PÉTER
SZIJJÁRTÓ PÉTER korjegyző: Tisztelt Országgyűlés! A Nagy Nóra személyére leadott szavazatok megoszlása a következő: az érvényes szavazatok száma 378, az érvénytelen szavazatok száma 7; az igen szavazatok száma 362, a nem szavazatok száma 16. Az urnában megtalált szavazatok száma összesen tehát 385. (Taps. - Nagy Nóra felállva köszöni meg a tapsot.)
A dr. Lázár János személyére leadott szavazatok megoszlása a következő: az érvényes szavazatok száma 383, az érvénytelen szavazatok száma 3; az igen szavazatok száma 379, a nem szavazatok száma 4. Az urnában megtalált szavazatok száma összesen tehát 386. (Taps. - Dr. Lázár János felállva köszöni meg a tapsot.)
A dr. Vidoven Árpád személyére leadott szavazatok megoszlása a következő: az érvényes szavazatok száma 384, az érvénytelen szavazatok száma 2; az igen szavazatok száma 381, a nem szavazatok száma 3. Az urnában megtalált szavazatok száma összesen 386. (Taps. - Dr. Vidoven Árpád felállva köszöni meg a tapsot.)
A Vincze László személyére leadott szavazatok megoszlása a következő: az érvényes szavazatok száma 383, az érvénytelen szavazatok száma 2; az igen szavazatok száma 380, a nem szavazatok száma 3. Az urnában megtalált szavazatok száma összesen 385. (Taps. - Vincze László felállva köszöni meg a tapsot.)
A Herényi Károly személyére leadott szavazatok megoszlása a következő: az érvényes szavazatok száma 383, az érvénytelen szavazatok száma 2; az igen szavazatok száma 381, a nem szavazatok száma 2. Az urnában megtalált szavazatok száma összesen tehát 385. (Taps. - Herényi Károly felállva köszöni meg a tapsot.)
A Németh Zsolt személyére leadott szavazatok megoszlása a következő: az érvényes szavazatok száma 384, az érvénytelen szavazatok száma 2; az igen szavazatok száma 379, a nem szavazatok száma 5. Az urnában megtalált szavazatok száma összesen 386. (Taps. - Németh Zsolt felállva köszöni meg a tapsot.)
A Béki Gabriella személyére leadott szavazatok megoszlása a következő: az érvényes szavazatok száma 379, az érvénytelen szavazatok száma 7; az igen szavazatok száma 364, a nem szavazatok száma 15. Az urnában megtalált szavazatok száma összesen 386. (Taps. - Béki Gabriella felállva köszöni meg a tapsot.)
A dr. Világosi Gábor személyére leadott szavazatok megoszlása a következő: az érvényes szavazatok száma 379, az érvénytelen szavazatok száma 7; az igen szavazatok száma 360, a nem szavazatok száma 19. Az urnában megtalált szavazatok száma összesen tehát 386. (Taps. - Dr. Világosi Gábor felállva köszöni meg a tapsot.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť