FONT SÁNDOR

Full text search

FONT SÁNDOR
FONT SÁNDOR (MDF): Tisztelt Miniszter Úr! Természetesen pontosan tudom, hogy csak a budapesti laboratóriumnak van akkreditált minősítése, francia minősítése - ez az exportra vonatkozik. Egyáltalán nem feltétele a területi elven működő laboroknak ez az akkreditáció, belföldi forgalomban bármikor lehetne akkreditálás nélküli laboroknak is működni. A bázis megvan, hiszen minden szőlészeti-borászati kutatóintézetben, az előbb felsorolt négy helyen rendelkeznek az alapműszerezettséggel.
Az pedig, hogy a borászati területi felügyelőknél ma le lehet adni bormintát, az az én felszólalásomnak köszönhetően van így, úgyhogy köszönöm szépen, hogy erre vissza tetszett emlékezni.
Ugyanakkor ön tudja: mezőgazdasági kérdésekben néhányszor már váltottunk eszmét, és a múltkori egyik ilyen eszmefuttatásunk kapcsán ön egy konkrét ígéretet tett a fagykárok kifizetésével kapcsolatban, de azt nem sikerült betartani. Most viszont semmi konkrétumot nem is ígért meg a miniszter úr, nem nevesítette az összegszerűségét, nem nevesítette az időbeliségét, hogy mikor, hogyan kell ennek kiépülni, úgyhogy az előző tapasztalataim alapján most a válaszát nem tudom elfogadni. (Taps az ellenzéki padsorokból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť