DR. RÉPÁSSY RÓBERT

Full text search

DR. RÉPÁSSY RÓBERT
DR. RÉPÁSSY RÓBERT (Fidesz): Tisztelt Elnök Asszony! Tisztelt Miniszter Úr! Ezek szerint ön nem cáfolta, hogy hazugság volt Medgyessy Péter KGB elleni szerepvállalása. (Derültség az ellenzéki sorokban. - Moraj az MSZP soraiban.) Örülök ennek, mert az adatok ennek valóban az ellenkezőjét bizonyítják: egyszerűen mese, mese, mese az, hogy (Közbeszólás az MSZP soraiból: Olyan, mint a papagáj!) a szovjet titkosszolgálattal szembeszállt volna Medgyessy Péter titkosrendőrként. Ezt az ő úgynevezett tartótisztje, tehát állambiztonsági felettese mondta el - nyilván a vizsgálóbizottság majd meg fogja hallgatni ezt a tartótisztet, nem hiszem, hogy másként nyilatkozna a vizsgálóbizottság előtt, mint itt.
Úgyhogy a válaszáról csak azt tudom mondani, miniszter úr, hogy örülök, hogy nem cáfolta, hogy a miniszterelnök hazudott. (Közbeszólás a Fidesz soraiból: Így van! - Közbeszólás az MSZP soraiból: Téged igen!)
Köszönöm.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť