DR. OROSZ SÁNDOR

Full text search

DR. OROSZ SÁNDOR
DR. OROSZ SÁNDOR (MSZP): Köszönöm a szót, elnök úr. Míg egy jogszabálytervezetből végleges jogszabály lesz, számos fázison megy keresztül, többek között nyelvtanilag is ellenőrzik a képviselők, sőt időnként még tudós intézmények is. A végső szót a zárószavazás fogja meghozni, addig minden alakulhat, sőt az sem kizárt, hogy egyes képviselők - függetlenül pártállásuktól - véleménye is menet közben változik, hiszen pont erről szól a vita.
Azon az ominózus mezőgazdasági bizottsági ülésen ugyanebben a tárgyban más döntések is születtek. Azt gondolom, hogy a pontosság kedvéért indokolt rögzíteni, hogy a mezőgazdasági bizottság egyetértett azzal, mégpedig értelemszerűen a többsége, hogy ez a helyesírási hiba kerüljön kijavításra, legfeljebb arról volt szó, hogy ez nem precízen, minden egyes pontban. Javasolom tehát azt, hogy ezen olyan sokat ne vitatkozzunk tovább, ezzel a kötőjeles megoldással kell hogy szerepeljen mind az NFA-törvényben, mind pedig a földbirtok-politikai irányelvekben. Egyébként biztos vagyok abban, hogy a kormánynak a módosítókról kialakítandó végleges álláspontja a földbirtok-politikai irányelveknél már rögzített irányultságú lesz, magyarán: támogatást fog kapni Pap János képviselőtársamnak ez a fajta indítványa.
Köszönöm figyelmüket. (Taps a kormánypárti padsorokban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť