ELNÖK (Mandur László)

Full text search

ELNÖK (Mandur László)
ELNÖK (Mandur László): Köszönöm szépen, jegyző asszony. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, egyetért-e a vita általam javasolt szakaszolásával. Kérem, hogy kézfelemeléssel szavazzanak! (Szavazás.) Köszönöm szépen, ez látható többség.
Megállapítom, hogy az Országgyűlés a részletes vita szerkezetét elfogadta.
Megnyitom a részletes vita első szakaszát az ajánlás 1. pontja alapján. Írásban előre felszólalásra jelentkezett Kékkői Zoltán, Pap János, Nagy Kálmán, Szabó József Andor képviselő urak, mindannyian a Fidesz-Magyar Polgári Párt részéről. Az lenne a kérésem, miután a szakaszhatárok nem jelennek meg az írásban jelzett hozzászólásoknál, hogy gombnyomással jelezzék a képviselő urak, hogy mely részében kívánnak részt venni ennek a vitának.
Öt percben lehet tehát felszólalni. Kérdezem, kíván-e valaki felszólalni az 1. pont, az első szakasz vitájában. Pap János, a Fidesz-Magyar Polgári Párt részéről, parancsoljon, megadom a szót.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť