ELNÖK (dr. Wekler Ferenc)

Full text search

ELNÖK (dr. Wekler Ferenc)
ELNÖK (dr. Wekler Ferenc): Tisztelt Országgyűlés! A név szerinti szavazás befejeződött. A jegyzők most a szavazatok összesítésével folytatják munkájukat.
Arra figyelemmel, hogy a H/408. számú vizsgálóbizottság létrehozását kezdeményező határozathoz zárószavazás előtt módosító javaslat érkezett, ennek megtárgyalása érdekében kérem, hogy az alkotmányügyi bizottság a főemelet 58. számú teremben ülésezzen, és kérem, hogy az ülésen az előterjesztők is vegyenek részt.
(A jegyzői székben dr. Juhászné Lévai Katalint dr. Füle István váltja fel.)
Tehát most ülésezzen az alkotmányügyi bizottság, tárgyalja meg a benyújtott módosító javaslatot, az előterjesztők is vegyenek részt ezen a bizottsági ülésen!
Amíg a bizottság befejezi a munkáját és benyújtja ajánlását az Országgyűlésnek, az ENSZ éghajlat-változási keretegyezmény részes felek konferenciájának 1997. évi harmadik ülésszakán elfogadott kiotói jegyzőkönyvhöz történő csatlakozásról szóló országgyűlési határozati javaslat általános vitájával folytatjuk munkánkat. Felhívom figyelmüket, hogy a határozatképességet meg kell őrizni, ugyanis a mai nap folyamán még további határozathozatalokra kerül sor.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť