DR. ÁDER JÁNOS

Full text search

DR. ÁDER JÁNOS
DR. ÁDER JÁNOS (Fidesz): Miniszterelnök úr, összesen 6, azaz hat dossziét juttatott vissza idáig a rendőrség a törvénytelenül lefoglalt iratok közül. Lehet, hogy a faxszám nem volt esetleg pontos az önök tájékoztatása szerint. A tény, még egyszer mondom, annak ellenére, hogy két héttel ezelőtt az ön kancelláriaminisztere, Kiss Elemér azt ígérte, hogy a törvénytelenül lefoglalt iratokat haladéktalanul visszaszolgáltatják, az, hogy a mai napig hatot szolgáltattak vissza. Hatot! Ezt én a törvényesség megnyilvánulásának vagy a törvények betartásának semmiképpen sem tudom minősíteni, és így a válaszát sem tudom elfogadni.
Ismét azt kérem öntől, immáron harmadik hete, változatlanul, hogy tartsák be a törvényeket, hajtsák végre az ügyészség utasításait, és a törvénytelenül lefoglalt iratokat haladéktalanul adják vissza.
Köszönöm a figyelmet. (Taps az ellenzéki oldalon.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť