DR. HORVÁTH BALÁZS

Full text search

DR. HORVÁTH BALÁZS
DR. HORVÁTH BALÁZS (MDF): Emlékeztetném miniszterelnök urat és a kancelláriaminiszter urat is - kiváló jogász -, hogy ugyanilyen ügyben született egy jogerős bírói döntés. A Grespik-ügyre gondolok, ami azért intő példa lehetett volna Kovács külügyminiszter úrnak az ilyen tartalmú döntések meghozatalakor.
Kérem, engem nem az zavar, hogy mi történt Schmitt Pállal, hiszen lemondott. Hanem az az eljárás, hogy a NOB egyik kandidált elnökjelöltjét, a MOB elnökét, a protokollfőnököt, egy nagy tekintélyű embert egyik napról a másikra - mint akiről kiderül, hogy kislányokkal paráználkodott -, így, egészen gusztustalan módon visszarendelik. (Közbeszólások: Ez azért nem ugyanaz!) Ebben az ügyben ez a botrányos! A visszarendelés ténye önmagában helyes és elfogadható. A technikája nem, és az, amiről miniszterelnök úr is mindig beszél, hogy emelkedjünk fölül az ízléstelen napi politikán, pontosan ezt kavarta bele Kovács úr ebbe a visszarendelésbe. Köszönöm. (Taps az ellenzéki oldalon.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť