DR. VARGA LÁSZLÓ

Full text search

DR. VARGA LÁSZLÓ
DR. VARGA LÁSZLÓ (Fidesz): Személyes érintettség címén, tisztelt elnök asszony, két percet felhasználnék arra, nagyon örülök, hogy Kuncze Gábor témája lassan már nem lesz más, mint a Fidesz, és rajta keresztül a legfiatalabbak egyike, én magam. (Derültség az MDF padsoraiból.)
Szeretném megismételni azt, amit egyszer már mondottam, hogy az ilyen megjegyzésekre Mikszáth Kálmánnak tulajdonítható válaszom van, ami így hangzik: többet ér egy százéves ember bölcsessége, mint egy fiatal hülyesége. (Derültség és taps az ellenzéki pártok padsoraiból. - Közbeszólás az MSZP padsoraiból: Úgy van!)
A másik, még két percen belüli észrevételem pedig az, hogy jobban érzi magát egy kereszténydemokrata a humanista Fideszben (Derültség az MSZP padsoraiból.), mint egy nihilista a nem létező szocialista pártban.
Köszönöm. (Taps és derültség az ellenzéki pártok padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť