LENGYEL ZOLTÁN

Full text search

LENGYEL ZOLTÁN
LENGYEL ZOLTÁN (Fidesz): (A mellette ülő mikrofonjába beszélve:) Köszönöm a szót. Tisztelt Elnök Asszony! Tisztelt Ház! A közlekedéssel kapcsolatos szabályozások hatékonyságát az élet fogja megmutatni. Anélkül, hogy mindenféle különleges indokot nélkülözve támadnám az előttünk lévő jogszabálytervezetet - mert számos elemével én is egyetértek -, néhány dolgot komplexitásában érdemes lenne az elkövetkezendő időszakban a tisztelt Háznak végiggondolnia a szabályozással kapcsolatban.
Az első kérdés rögtön az utánképzéssel kapcsolatos mentesítés az 1. §-ban, amelyben van egy jelentős könnyítés a gépjárművezetők számára. De azért gondoljuk bele magunkat annak a gépjárművezetőnek a helyzetébe, akinek egykategóriás jogosítványa van és urambocsá! történik vele valami, amiért egy időre eltiltják a gépjárművezetéstől.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť