DR. MEDGYESSY PÉTER

Full text search

DR. MEDGYESSY PÉTER
DR. MEDGYESSY PÉTER miniszterelnök: Maradva a tárgyszerű hangnemnél, amit egyébként a képviselő úrnak külön is köszönök, és kicsit szokatlan is az utóbbi időben a parlamentben, nos tehát tárgyszerű hangnem mellett hadd mondjam: valóban igaz, hogy a közszférában 50 százalékos béremelésre most ősszel kerül sor. Azt hiszem, hogy a közszféra egyetlen embere, egyetlen foglalkoztatottja sem gondolhatta azt, hogy háromhavonként ilyen jellegű béremelésekre sor kerülhet.
Az a tervünk, hogy a Postánál kétszer kerül sor béremelésre; a program alapján ki fogjuk alakítani a mértékeket. És számításba kell venni az adó csökkenését is, ami éppen a postásokat sajnos igen jelentős mértékben érinti, hiszen a postai dolgozók igen alacsony bérekkel élnek, ebből következően az ott végbemenő adócsökkenés a számukra egyfajta pótlólagos többletet jelent. Köszönöm szépen. (Taps a kormánypártok soraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť