BABÁK MIHÁLY

Full text search

BABÁK MIHÁLY
BABÁK MIHÁLY (Fidesz): Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Ház! Úgy gondolom, hogy a most felsorolt privatizációs elképzelések vészesen hasonlítanak egy korábbi Suchman-féle privatizációra, amely, tudjuk jól, nagyon rossz hírű lett, már csak azért is, mert az is sürgős volt, akkor is költségvetési hiány volt. Nézzük csak meg, hogy milyen vagyontárgyak kerültek akkor kalapács alá: a gázközművagyon és a villamos szolgáltatások, aminek komoly következményei lettek. Úgy gondolom, az akkori siker nagyon gyanús siker volt. Nem tudom, milyen érdekek fűződtek hozzá, de az biztos, hogy ebből nem sok mindent látott a magyar társadalom. Emlékezzünk csak még egyszer vissza, ami sürgős, az sokszor áron alul van.
Miért sürgős nekünk megszabadulni ezektől a stratégiai vagyontárgyaktól? A nem létező koncepció miatt. Először legyen koncepció, tudjuk pontosan, hogy mire kívánjuk felhasználni. Képviselőként is tudnom kell, hogy mire kívánja a magyar kormány felhasználni a privatizációs bevételt, milyen stratégia mentén. Ezt nem szabad elkótyavetyélni. Tisztelt hölgyeim és uraim, szeretném felhívni szíves figyelmüket arra, hogy a még megmaradt magyar vagyon nem elkótyavetyélhető. Az a mienk.
Köszönöm szépen, hogy szólhattam. (Taps az ellenzéki oldalon.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť