BURÁNY SÁNDOR

Full text search

BURÁNY SÁNDOR
BURÁNY SÁNDOR pénzügyminisztériumi államtitkár: Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Ház! Szeretném tájékoztatni a képviselő urat, hogy óriási tévedésben van: amit a képviselőház jelen pillanatban tárgyal, az a Magyar Köztársaság 2003. évi költségvetése, és nem a Magyar Köztársaság 2003-tól 2006-ig terjedő költségvetése. Az önök több évre szóló és teljesen használhatatlannak bizonyult költségvetési tervezési gyakorlatát ugyanis elvetettük, mert a múltban erről számtalan rossz tapasztalatot szerezhetett az ország is és az Országgyűlés is, hiszen ahogy a miniszter úr expozéjában is elhangzott, ennek az ominózus kétéves költségvetésnek gyakorlatilag egyetlen tétele sem igaz mára, annyira rosszul tervezték be a különböző előirányzatokat.
Ezért lényegében, amiről mi most vitatkozunk, az egy 18 hónapos költségvetés, de nem 2006-ig szóló költségvetés, ezért tisztelettel kérem önt is és minden más képviselőt, hogy a Magyar Szocialista Párt 2006-ig szóló ígéreteit ne a jövő évi költségvetésen kérje számon.
Köszönöm szépen a figyelmet. (Taps az MSZP soraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť