DR. VERES JÁNOS

Full text search

DR. VERES JÁNOS
DR. VERES JÁNOS (MSZP): Köszönöm a szót. Tisztelt Elnök Úr! Ha a vita arról szólt volna, hogy Magyarországon kell-e vagy nem privatizálni, ha a vita arról szólna, hogy a privatizáció során szerzett bevételeket mire használja Magyarország, akkor az egy korrekt vita lenne. Azonban Rogán képviselő úr a hozzászólása befejező gondolatában egy olyan feltételezést fogalmazott meg, amely, úgy gondolom, mindenképpen visszautasítandó.
Ha a vita visszamegy abba a szakaszba, ami arról szól, amiről az imént beszéltem, tehát hogy kell-e, és ha igen, akkor milyen feltételekkel, átlátható módon, vagy pedig mutyizni kell a Magyar Fejlesztési Bank örve alatt különböző állami cégekkel, akkor erről vitatkozzunk. Ha arról vitatkozunk, hogy száz milliárd forintjába kerül a magyar költségvetésnek most az, hogy az EU-normák szerint rendbe fogjuk tenni azt, amit az elmúlt években a Fidesz a Magyar Fejlesztési Bank örve alatt megpróbált elszámolgatni, és kivont a költségvetési gazdálkodás hatálya alól, akkor erről vitázzunk.
De arról nem gondolom, hogy lenne értelme és érdemes lenne vitatkozni a parlamentben, ami Magyarország érdekeivel alapvetően ellentétes, hogy egy ellenzéki képviselő egy feltételezést, egy olyan feltételezést fogalmazzon meg Magyarország miniszterelnökével kapcsolatban, amely mindannyiunknak káros, mindannyiunknak hátrányára válik. Én ezért emeltem szót és emelek szót most is, hogy ha lehetséges, akkor ezt kerüljük el, és maximálisan visszautasítom azt, amit Rogán képviselő úr mondott. Köszönöm. (Taps az MSZP soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť