LASZTOVICZA JENŐ

Full text search

LASZTOVICZA JENŐ
LASZTOVICZA JENŐ (Fidesz): Köszönöm szépen. Keller képviselő úr, úgy látszik, sok mindenről megfeledkezett az elmúlt években, hiszen ahogy Rogán képviselő úr mondta, a privatizáció az önök idejében zajlott le. Hogy ki nyúlta le a vagyont, azt meg kellene önöktől kérdezni (Közbeszólások az MSZP soraiból.), és akkor, amikor ön államtitkárként - államtitkárként! - azzal van megbízva, hogy az állami vagyon fölött őrködjön és vizsgálódjon, visszatekinthetne az önök időszakára, és lehet, hogy nagyon sok érdekességet találna.
Amit szeretnék még mondani: azok a stratégiai üzemek és cégek, amelyeket szeretnének eladni, Keller úr, ha idefigyelne még egy pillanatra, ezelőtt fél évvel meg egy évvel, amikor a polgári kormány a 12 legnagyobb mezőgazdasági üzemmel foglalkozott, ön volt itt a parlamentben a legnagyobb szájú, hogy nem szabad privatizálni ezeket a cégeket, meg kell őrizni állami tulajdonban.
(13.30)
Most ön a legnagyobb védelmezője ennek a privatizációs törvénynek.
Veres képviselő úr a feltételezésekkel foglalkozott. Azért derültek ki olyan feltételezéseknek tűnt igazságok, mint a D-209-es ügynök-miniszterelnökünk. Amikor a parlamentben ez először elhangzott, azt mondták, ez kitaláció, rágalom. És mi derült ki pár nap múlva? Az, hogy igaz, és ez így is volt. Nehogy arról is kiderüljön pár év múlva, hogy igazság, amit Rogán képviselő úr az utolsó mondatában mondott! (Taps az ellenzéki oldalon.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť