SZALAY GÁBOR

Full text search

SZALAY GÁBOR
SZALAY GÁBOR (SZDSZ): Köszönöm szépen. Akkor engedtessék meg nekem annyi, hogy a képviselői felszólalásomat majd televízióadáson kívül elmondjam. Azt azonban szeretném az előbb elhangzott felszólaláshoz hozzáfűzni, hogy tulajdonképpen Rogán képviselő úr azt a csattanó záró poént, amellyel zárta a felszólalását, nem baj, hogy megtette, ezzel tulajdonképpen relativizálta és ellényegtelenítette mindazt, amit előtte a felszólalásában elmondott. Tudniillik egy ilyen olcsó, ócska poénnal lezárni egy ilyen komoly témát, nem jelenthet mást, mint hogy nem volt megalapozott az sem, amit az előzőekben állított.
Természetesen a gazdasági miniszter sem mondott olyat, hogy elő kívánja segíteni, kifejezetten preferálni akarja az orosz tőke Magyarországra jövetelét (Moraj az ellenzéki pártok soraiban.), hanem a gazdasági miniszter arról beszélt ezen ominózus és itt rosszul citált felszólalása kapcsán, hogy egy nyitott társadalomban, egy nyitott gazdaságban nem állnak rendelkezésre a gazdaságban olyan tiltó, letiltó eszközök, amelyekkel egy nyílt pályáztatás vagy egy tőzsdére vitel esetén preferálni, illetve diszpreferálni lehet bizonyos pályázókat. Erről beszélt, és nem másról.
Köszönöm szépen. (Taps a kormánypárti padsorokban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť