TÓTH IMRE

Full text search

TÓTH IMRE
TÓTH IMRE (Fidesz): Tisztelt Képviselőtársaim! Én a költségvetés tartalmi részeihez szóltam eddig hozzá, de épp az előbb voltunk tanúi annak a jelenetnek, hogy lejárt a tévé előtti műsoridő. Az a benyomásom, hogy csökken a társadalmi rangja a nemzeti sorsdöntő kérdéseknek, hiszen egy költségvetés minimum ilyen rangú és nagyságrendű. Vajon házelnöki és egyéb politikai szinten nem lenne-e megélhető és elrendezhető, hogy fordított arány legyen? Az elszellemtelenedett Big Brother-sorozathoz képest szerintem sokkal inkább a közvélemény elé való és kötelezően oda tétendő anyag, matéria kellene hogy legyen maga a költségvetés. A magam részéről kritikusan szeretném ezt megfogalmazni, hiszen a választópolgárainkat érdekli ez a kérdés. Nemcsak kell és elvárható, hanem valóban érdekli is.
Ha minden dolog szeretete annak ismeretében rejlik, mit ismerhet meg erről a költségvetésről, mondjuk, a televízión keresztül a választópolgárok köre? Nagyon keveset. Fontosabb lenne, ha ennek az időalapja nőne, mert fontos, nemzeti sorsdöntő kérdésről van szó.
Köszönöm. (Taps az ellenzék padsoraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť