DR. TURI-KOVÁCS BÉLA

Full text search

DR. TURI-KOVÁCS BÉLA
DR. TURI-KOVÁCS BÉLA (Fidesz): Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Ház! Miniszter Úr! Nem először tapasztaljuk, hogy az ön visszafelé mutogató stílusa hovatovább kezd hasonlítani az ön által oly sokszor emlegetett elődjének a még ellenzéki korszakára, csak azt nem tetszik mindig mondani, hogy "mondjon le" - azt is el kellene néha mondani.
Kedves Miniszter Úr! Az a helyzet ugyanis, hogy ön döbbenetes választ adott. Ezek szerint ön aranykoronában fogja megadni az Európai Uniónak az egyes gazdáknak a területét, amelyre ők aztán buzgón ki fogják utalni a támogatást. Nem tudja megkerülni, kedves miniszter úr, hogy annak a támogatásnak itt kell megjelenni. Több mint 700 ezer olyan magyar gazdáról van szó, akik 1-5 hektáron küszködnek, azt kell mondanom, szinte minden segítség nélkül, nem kérnek segélyt, dolgoznak, és igyekeznek megélni. Elvárnák és elvárhatnák, hogy az egyébként a MEH-nél nagy számban megjelenő költségvetési támogatás helyett (Az elnök jelzi az idő leteltét.) itt jelenjen meg az a támogatás.
Nem tudjuk elfogadni a válaszát. (Taps a Fidesz és az MDF soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť