DR. HORVÁTH JÁNOS

Full text search

DR. HORVÁTH JÁNOS
DR. HORVÁTH JÁNOS (Fidesz): Köszönöm, elnök úr. Tisztelt Ház! Nem szeretnék bárkivel is vitatkozni. Engedtessék meg, hogy néhány információt megosszak, mint ahogyan megosztották velem képviselőtársaim is az információkat. Talán az egyik az, hogy a polgári kormány igen szigorú, Európa legszigorúbb ilyen törvényét hozta. Gál Zoltán képviselő úr volt szíves megosztani velünk a tudományos kutatásokat New York városáról.
(13.10)
New York városában 15 évvel ezelőtt egy olyan polgármestert választottak, aki a legszigorúbb polgármestere volt annak a városnak és annak az egész országnak. Tíz év alatt az a város egy szép, tiszta város lett, és bűnmentes. A hetvenes években New Yorkot elkerültem, a nyolcvanas években szívesen mentem vissza - van ilyen. Van olyan törvény, hogy rendcsinálás, ami üzenet jellegű és elriasztó. A drog kérdésében ez lehetséges? Rakjuk össze a tudományt, képviselőtársaim, ahelyett, hogy vitatkozunk!
Nagyon impresszionált, adataiban és előadásában is Szabó Erika képviselő asszony előadása. Elmondta, és ugyanakkor szimbólumokra is apellált. Amit képviselőtársaink innen, onnan mondanak, lássuk be, hogy nem olyasmiről van szó, ez tényleg nem csínytevés, de nem is olyan, hogy boszorkányüldözés, mint ahogy majdnem kihallottam egyesek hozzászólásából. Úgy szeretnék ülni ebben az Országgyűlésben most, hogy összerakjuk az információinkat (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az idő leteltét.), és ahogy összeállnak, kormányoldal, másik oldal; nem pedig egymást meggyőzzük, hogy a másiknak nincs igaza. Köszönöm szépen.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť