BERNÁTH ILDIKÓ

Full text search

BERNÁTH ILDIKÓ
BERNÁTH ILDIKÓ (Fidesz): Köszönöm, elnök úr. Farkas képviselő úr elég sommásan elintézte azt a módosító javaslatot, amely a 7. sorszámot viseli az ajánlásban. Azért emeltem fel a szavamat, és azért nyújtottam be ezt a módosító javaslatot, tisztelt képviselőtársaim, mert méltánytalannak és igazságtalannak tartom azt, hogy - még egyszer elmondom - azoknak a nyugdíjasoknak, akik a nyugdíjuk mellett munkát vállalnak, ezt a havi 1000 forint adót be kelljen fizetni, miután ők nyugdíjjárulékot már nem fizetnek, tehát az ez után járó adókedvezményt logikus és egyértelmű, hogy nem vehetik igénybe.
Azt viszont örömmel nyugtáztam, és köszönöm Farkas képviselő úrnak, hogy legalább azt nem vitatta, azt az intézkedését a polgári kormánynak, amely adómentessé tette a nyugdíjakat a tekintetben, hogy ha valaki a nyugdíja mellett munkát vállal, akkor nem kerül összevonásra a megszerzett jövedelmével, tehát nem kerül ismételten megadóztatásra a már egyszer megadóztatott jövedelem. Igaz, hogy ön ezt nem mondta így ki, de abból, hogy ezt nem mondta el, arra következtettem, hogy legalább ezzel az egy intézkedéssel egyetértett, úgyhogy ezúton is köszönöm.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť