JUHÁSZ FERENC

Full text search

JUHÁSZ FERENC
JUHÁSZ FERENC honvédelmi miniszter: Talán akkor lettem volna elegáns, ha most nem kérek egy percet, de elnézést kérek, mégis azt kell mondanom, hogy egy fél mondatot mondani szeretnék.
Tisztelt Képviselőtársaim! Tisztelt Ház! Azt kell lássák, hogy a védelmi felülvizsgálat nem egy úri huncutság. A védelmi felülvizsgálat arról szól, hogy megnézzük, hogy Magyarországnak milyen képességeket kell az elkövetkezendő időszakban fenntartania, működtetnie, milyen képességekkel kell hozzájárulni a kollektív védelemhez. Mi elvárjuk, hogy kapjunk segítséget, ugyanolyan mértékben nyilvánvalóan elvárják tőlünk is, hogy adjunk. Ennek egy fontos feltételrendszere az, hogy profi haderőt alakítsunk ki, és az ehhez vezető úton szeretném kérni az önök kritikáját, támogatását, segítségét. Köszönöm szépen. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť