GÖNDÖR ISTVÁN

Full text search

GÖNDÖR ISTVÁN
GÖNDÖR ISTVÁN (MSZP): Köszönöm szépen a szót, elnök úr. Változatlanul azt mondom, hogy Font úrral nem vitatkozom, mert az előző vitában is kiderült, hogy ő tudatosan próbál meg dolgokat másképp értelmezni.
Én a következőt hiányoltam és kifogásoltam, és most megerősítem: egy közhiteles nyilvántartást a vállalkozásokról. Nekem ez a szívfájdalmam, és ez megvolt, ez a kezünkben volt... (Font Sándor közbeszól.) mint a gazdaságért felelős rendszer; nem került semmibe sem a kormánynak, sem az állami költségvetésnek.
Ehelyett küzdenek most az okmányirodák, és reményeink szerint talán 2003. februárra lesz ilyen. Csupán ennyi a bajom, hogy volt valami, ami ingyen, bérmentve a rendelkezésünkre állt volna, és ki tetszettek dobni a jót, csak azért, hogy azt lehessen mondani, hogy megszűnt a kötelező tagság - ennyi. Nincs vele más bajom.
A számlanyitás: én azt gondolom, ez is az egyik garanciális elem, hogy a pénzmozgásokat igenis nem lehet eltakarni, mert ezeket a bizonylatokat, amelyeket a bank ad, meg kell őrizni, le kell fűzni, ezek részei a vállalkozásnak.
Köszönöm szépen.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť