TÁLLAI ANDRÁS

Full text search

TÁLLAI ANDRÁS
TÁLLAI ANDRÁS (Fidesz): Köszönöm, elnök úr. Polgármester úr, ön téved, én önt nagyon jól ismerem. Barátaim, ismerőseim elmondják, hogy hogyan irányítja ön a települést Füzesabonyban. Meglepő egyébként, hogy egy politikai vitában, amelynek az a kérdése, hogy merre tart Magyarország, és én föltettem itt legalább 15-20 kérdést, hogy merre tart ez az ország, és mögé tényeket raktam, ön nem azzal foglalkozik, hogy egy kérdésre megválaszoljon, hanem visszatekint a múltba, és mintegy 170 millió forintot sajnál egy várostól, egy város fejlesztésétől.
Azt szeretném önnek elmondani, hogy erre a lehetőségre mintegy 80 önkormányzat adta be a pályázatát. Négy önkormányzaté sajnos formai és tartalmi okok miatt nem felelt meg, és 76 önkormányzat részesült támogatásban, és teljesen mindegy, hogy szocialista vagy fideszes, jobboldali vagy baloldali vezetésű. Én sajnos az ön kérelmével, az ön pályázatával nem találkoztam. Bízom benne, ez nem azt jelenti, hogy az ön városának, Füzesabonynak nincsenek fejlesztési elképzelései - bár hallani olyanokat is, de feltételezem, hogy azok rosszindulatú vélemények. Jártam abban a térségben, ott nekem egyetlenegy problémát vetettek föl, mégpedig Kálban bizonyos ivóvíz-ellátási problémákat, és arra kértek ebből az összegből. Tehát abban a térségben, az ön választókörzetében igenis a problémafelvetésre ugyanúgy részesültek támogatásban, mint az ország bármely pontján, legyen az mentőállomás vagy legyen az bármi. Mondja meg őszintén, hogy 80 pályázatból, még egyszer mondom, ami megfelelt tartalmilag ezeknek, 76 kapta meg ezt a támogatást! Bízom benne, hogy Füzesabonynak is lesz majd fejlesztési elképzelése, és akkor ilyen forrásokban tud majd részesülni. (Gulyás László: Háromszor utasították el a pályázatunkat!) Köszönöm szépen.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť