DR. VILÁGOSI GÁBOR

Full text search

DR. VILÁGOSI GÁBOR
DR. VILÁGOSI GÁBOR, az ifjúsági és sportbizottság előadója: Elnök Úr! Tisztelt Miniszter Asszony! Tisztelt Ház! Az ifjúsági és sportbizottság tagjainak többsége szerint egy újonnan alakult kormánytól, egy olyan kormánytól, amelyik beiktatása óta még csak pár hetet töltött el, nem várható el, hogy egy átfogó, az egész gyermektámogatási, illetve családtámogatási rendszer reformját tükröző törvényjavaslatot nyújtson be. Az előttünk fekvő törvényjavaslat sem ilyen, ugyanakkor megteszi az első lépést annak érdekében, hogy az elmúlt években megbomlott egyensúlyt helyreállítsa.
Az egyes ellátások emelésén túl elsősorban az ikergyermekek támogatásánál tartalmaz a törvényjavaslat, illetve törvényjavaslat-módosítás olyan pozitívumokat, amelyek szerint az ifjúsági és sportbizottság többségének véleménye szerint az előttünk fekvő előterjesztés általános vitára alkalmas.
Köszönöm szépen. (Taps a kormánypárti padsorokban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť