CSIZMÁR GÁBOR

Full text search

CSIZMÁR GÁBOR
CSIZMÁR GÁBOR foglalkoztatáspolitikai és munkaügyi minisztériumi államtitkár: Köszönöm, elnök úr. Sümeghy képviselő urat még egyszer szeretném kérni, hogy egy kis mértéktartással legyen. '94 és '98 között a Horn-kormány idején az Európai Unió egyetlenegy országjelentésében nem szerepelt kritika az érdekegyeztetésre vonatkozóan. 1998 és 2002 között, amikor ön kormánymegbízott volt, és volt lehetősége a kormány ügyeire befolyást gyakorolni, akkor az Európai Unió valamennyi éves országjelentésében kritikaként fogalmazódott meg az érdekegyeztetés hiánya vagy formalizmusa.
Én tisztelettel kérem, képviselő úr, legyen egy kicsit mértéktartóbb, legyen egy kicsit önkritikusabb! A bizottsági ülésen meg itt, a plenáris ülésen kiderült már, hogy az ön memóriája szelektív, mert rosszul emlékszik '97-re, '96-ra, '95-re. Nem baj, ez nem probléma, vissza kell szedni a jegyzőkönyveket, el kell olvasni, lehet tájékozódni. Ez önmagában nem gond. De ha valaki annyira egyoldalúan minősít kormányzati ciklusokat, hogy annak valójában a valósághoz semmi köze nincs, akkor ott kénytelen az ember azt kérni, hogy egy kicsi mértéktartással.
Köszönöm szépen. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť