DR. NÉMETH IMRE

Full text search

DR. NÉMETH IMRE
DR. NÉMETH IMRE földművelésügyi és vidékfejlesztési miniszter: Örülök, képviselő úr, hogy kiszámíthatónak tartja a Medgyessy-kormányt. Remélem, nem fog csalódni abban sem, amit az előbb elmondtam: azoknak az elvárásoknak kell a falugazdászoknak megfelelniük. Ígérem, hogy nem a minisztérium az első számú nézőpont, hanem a gazdálkodó ember, és figyelembe fogjuk venni a helyben gazdálkodók, családi gazdálkodók, őstermelők és más szervezetek véleményét a falugazdászok kiválasztásában.
Az, hogy képviselőtársam esetleg tájékozódott az ügyben, éppen annak köszönhető, amit elmondtam, nevezetesen egyes falugazdászok sajnos választásokat szerveztek az elmúlt időszakban, ami, úgy gondolom, az ön által említett értékrenddel is ellentétes. Nyilvánvaló, aki úgy gondolta, hogy pártkatona, annak az adott pártban, az ön pártjában van a helye, nem pedig az FVM-tárca apparátusában.
Remélem, hogy a továbbiakban sem fog csalódni a tevékenységünkben. Köszönöm szépen. (Taps a kormánypárti oldalon.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť