DR. LÁSZLÓ CSABA

Full text search

DR. LÁSZLÓ CSABA
DR. LÁSZLÓ CSABA pénzügyminiszter: Köszönöm szépen. Köszönöm, elnök asszony. Tisztelt Ház! Tisztelt Képviselő Úr! Mélyen támogatom azt a megközelítést, hogy az érintettek üljenek le, és valóban beszéljék meg ezeket az ügyeket, adott esetben Nyíregyháza polgármestere, Debrecen polgármestere, vagy a debreceni születésű pénzügyminiszter, illetve a gazdasági és közlekedési miniszter úr.
De azért azt gondolom, hogy a költségvetési kihatásokat illetően nem feltétlenül vagyunk abban a helyzetben, hogy megítéljük a költségeket, miután a költségvetésből jelenleg nem látható világosan, hogy mi mennyibe kerül az M3-as autópálya továbbfolytatása kapcsán. Illetve azt hiszem, hogy ez a fajta hozzáállás talán egy-két-három évvel ezelőtt is sokat segített volna, mert nekem az az információm, hogy korábban a nyíregyházi polgármester asszony nem érezte úgy, hogy ő feltétlenül be lenne vonva ebbe a döntéshozatalba. Köszönöm szépen. (Taps az MSZP- és az SZDSZ-frakció soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť