KÓSA LAJOS

Full text search

KÓSA LAJOS
KÓSA LAJOS (Fidesz): Köszönöm szépen a szót. Egyébként magam is debreceni lévén, nagyon büszke vagyok arra, hogy a kormányba Debrecen városa mindig tudott jó néhány, nagyon jeles képviselőt adni, korábban Pálinkás József, most László Csaba személyében. Ez számomra külön büszkeség és öröm, és úgy gondolom, minden debreceni így gondolkodik erről.
A miniszter úr válaszához a következő kiegészítést szeretném fűzni. A két nagyváros, Debrecen és Nyíregyháza között ez az autópálya-polémia igen régen húzódó ügy. Azt szeretném kérni a kormányzattól, hogy ha ez nem mond ellent a közlekedéspolitikai és a költségvetési megfontolásoknak, tehát ha a megfelelő szakágazati vélemények egyébként ezt alátámasztják, fogadja el majd adott esetben vagy preferálja azt az álláspontot, amit a két térség, a két megye és a két város vezetői közösen kialakítanak, hiszen talán mégis mi, helyben élők tudjuk azt, hogy mire van a legnagyobb szükség. Mindenképpen azt kezdeményezem, hogy az érintett politikusokkal, tehát Csabai Lászlónéval, illetőleg a Szabolcs megyei vezetőkkel üljünk le egy olyan megbeszélésre, ahol ezt valamilyen konszenzus keretében kezelni tudjuk, hogy nyugvópontra kerüljön ez az ügy, ami mindig túlságosan nagy és fölösleges indulatokat vált ki.
Köszönöm szépen.
(12.20)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť