ELNÖK (dr. Szili Katalin)

Full text search

ELNÖK (dr. Szili Katalin)
ELNÖK (dr. Szili Katalin): Tisztelt Képviselőtársaim! Most visszatérünk arra a határozathozatalra, amint jeleztem önöknek, amely a bizottságok létrehozásáról, tisztségviselőinek és tagjainak megválasztásáról szóló országgyűlési határozati javaslat módosításáról szól. Az ezzel kapcsolatos anyagot, tekintettel arra, hogy minden képviselőtársunk C típusú vizsgálata megérkezett, a kiosztásban megkapták. Tisztelt Képviselőtársaim! Ezt az előterjesztést új változatban H/87. számon most kapták kézhez.
Tisztelt Országgyűlés! Tisztelt Képviselőtársaim! Kérdezem tehát a tisztelt Országgyűlést, hogy elfogadja-e az Országgyűlés bizottságainak létrehozásáról, tisztségviselőinek és tagjainak megválasztásáról szóló 20/2002. (V. 16.) számú országgyűlési határozati javaslat módosításáról szóló H/87. számú határozati javaslatot. Kérem, most szavazzanak! (Szavazás.) Köszönöm.
(10.10)
Megállapítom, hogy az Országgyűlés 347 igen szavazattal, nem szavazat és tartózkodás nélkül a határozati javaslatot elfogadta.
A bizottságoknak jó munkát kívánok, tisztelt képviselőtársaim. Így hát most már visszatérünk az interpellációk tárgyalására.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť