DR. BOROS IMRE

Full text search

DR. BOROS IMRE
DR. BOROS IMRE (MDF): Köszönöm szépen. Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Képviselőtársaim! Egy levelet találtam a postaládámban, valószínűleg az SZDSZ-es "lop stop" csapat tehette oda, esetleg Gusztos úr. Ez egy vadásztársaságról szól, ebben vadászik Benedek Fülöp és családja, fia, lánya, lehet, hogy az unokája is, Erős János is itt cipeli a puskát, itt lövöldözött gyilkos bika helyett polgári kormányra gyilkos poénokat a megboldogult Hofi, de maga a miniszterelnök úr is ebbe a társaságba tartozik. Tesznek ezek a társasági emberek sok szép jót, vadászgatás közben fácánokat nevelnek s a többi. A társaság neve nem Nimród, Aranyszarvas vagy Fürge Nyúl, hanem Aranykorona, és nem két szóba, hanem egybe írva.
A társaság tagjai az elmúlt hónapokban jól kilőtték magukat, a jelöltből miniszterelnök lett, Benedekből földalapfőnök - azonnal lőttek a családi gazdálkodók földvásárlásának -, az Erősből MFB-vezér vezér - jó hírű bankár ő, ugye -, és ő is belelőtt a sörétes puskával a levegőbe, úgyhogy mindjárt le is dermedtek a hitelbírálók meg a komputerek, bírálat, cenzúra nincs azóta se. Nem tudom, mire jó ez az Aranykorona Vadásztársaság. Gyilkos bikára, nyúlra, fácánra lőnek, vagy - amint a neve is mutatja - esetleg aranykoronára, földekre.
Az időt nem beszéltem ki, esélyt adok miniszter úrnak a válaszra. Köszönöm szépen. (Taps az ellenzéki oldalon.)
(12.20)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť