DR. DEUTSCH TAMÁS

Full text search

DR. DEUTSCH TAMÁS
DR. DEUTSCH TAMÁS (Fidesz): Elnök Asszony! Tisztelt Ház! Hölgyeim és Uraim! Az elmúlt egy hétben az SZDSZ-MSZP-kormány kicsomagolt; kicsomagolt, és magával hozott olyan régről ismert, de reményeink szerint már a múlt martalékává vált gondolatokat, magatartásformákat, amiről itt és most, a Ház plenáris ülésén is szólni kell.
Az SZDSZ-MSZP-kormány kicsomagolt, és rögtön füllenteni kezdett. (Moraj az MSZP és az SZDSZ padsoraiból.) Azt füllenti parlamenten belül és parlamenten kívül is, hogy meglepetésként érte őt az, hogy milyen helyzetben van a magyar költségvetés, az államháztartás. Ezt füllenti, hiszen mindannyian jól tudhatjuk, hogy valamennyi döntés, a polgári koalíció kormányának valamennyi pénzügyi döntése nyilvános pénzügyi döntés volt (Derültség az MSZP és az SZDSZ padsoraiból.), és ezeknek a nyilvános pénzügyi döntéseknek... (Folyamatos zaj.) Elnök asszony, többen rosszullétre utaló jeleket adnak a kormánypárti sorokból.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť