DR. FODOR GÁBOR

Full text search

DR. FODOR GÁBOR
DR. FODOR GÁBOR (SZDSZ): Köszönöm szépen. Tisztelt Legfőbb Ügyész Úr! Ez igazán kitűnő hír, és nagyon örülök a válaszának, mert magam is azt gondolom, mint a szólásszabadság és a véleménynyilvánítás szabadsága mellett elkötelezett képviselő - gondolom, sokan így vannak ezzel a tisztelt Házban -, hogy azon gondolatok, amelyek esetleg nem állnak hozzánk közel, sőt akár ellenszenvet is keltenek bennünk, e gondolatok szabad kifejtése is szabadságunknak és demokráciánknak egyik alapköve, és ha korlátozzuk ezt, akkor saját szabadságunkkal szemben lépünk fel. Ezért nagyon örülök annak, amit a legfőbb ügyész úr mondott.
Most már kérdésként tulajdonképpen az van csak hátra, azt szeretném csak megkérdezni, hogy tervezi-e bármilyen módon akár a rendőrség, akár az ügyészség a kárpótlását a meghurcolt pécsi professzornak, hiszen, azt gondolom, őt számtalan hátrány érte ebben az ügyben, bármilyen módon bocsánatkérés felmerül-e ebben az ügyben, elnézéskérés az eljárással történő zaklatás miatt.
Köszönöm szépen a válaszát.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť