DR. SZANYI TIBOR

Full text search

DR. SZANYI TIBOR
DR. SZANYI TIBOR földművelésügyi és vidékfejlesztési minisztériumi államtitkár: Köszönöm szépen a szót, elnök úr. Nem örülök annak, amikor félremagyarázzák a szavaimat. Azt mondom, hogy pusztán azért, mert tejjel mint ágazattal foglalkozik a mezőgazdasági tárca, ez nyilvánvalóan nem azt jelenti, hogy ehhez a programhoz semmi köze nincs. Ez azt jelenti, hogy van bizonyos köze, de szeretném elmondani, hogy az összkormányzati, összparlamenti országos, mi több, kulturális jelentőségű feladat, azon túlmenően, hogy az egészségügy is jelentősen érdekelt ennek az egész dolognak az újraindításában.
De ha beszélgetünk erről a dologról, azt is szeretném, ha előbb-utóbb a határozati javaslatról is beszélnénk, mert már az előző kormány meg ez a kormány meg nem tudom, mi minden volt, viszont a tejről, pontosabban magáról a programról még kevés szó esett.
Én azért azt szeretném elmondani, hogy nagyon szeretné a kormány is, nagyon szeretné - általam ismert módon - valamennyi párt is ezt a bizonyos iskolatejprogramot, és nyilvánvalóan valamennyien keressük annak a lehetőségét, hogy ezt tartósan meg lehessen csinálni, hiszen amiről beszélünk, az évente - mai áron számolva - 10 milliárd forint értékű ügy.
Ezt előre látva, jövőre is meg azután is, meg azután is, meg azután is szeretnénk, ha be lehetne kalkulálni az életünkbe. Ön is tudja, képviselő úr, nagyon jól, hogy ez nem egyszerű ügy, ezért van az, hogy ezt a parlamenti kezdeményezést bizony-bizony - nagyon helyesen - minden oldaláról körbejárjuk.
Köszönöm szépen. (Taps a kormánypártok padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť