DEMETER ERVIN

Full text search

DEMETER ERVIN
DEMETER ERVIN (Fidesz): Köszönöm a szót. Tisztelt Miniszterelnök Úr! Ha jól értem, ön nem kért tájékoztatást és magyarázatot a kormány tagjaitól, illetve az államtitkártól, hanem elmondta az ön véleményét. Megítélésem szerint indokolt és ideje lenne, hogy magyarázatot kérjen az említett személyektől.
Egy Kulcsár Attilának tulajdonított feljegyzés szerint a következőt írja Kulcsár Attila: “Az MSZP-hez kapcsolódó tranzakciók és kötődések: a 2002. évi választásokat megelőzően felkerestek a jelenlegi kormány magas rangú vezetői, hogy támogassam választási kampányukat, és vegyek részt pénzügyi bonyolításaikban. Én ennek eleget is tettem, mivel baráti szálak kötöttek hozzájuk. A K&H Bank és a Britton támogatta pénzügyileg az MSZP választási kampányát.”
Tisztelt Miniszterelnök Úr! Úgy gondolom, hogy ezeket a kérdéseket szükséges tisztázni. Kérem, ne mulassza el, hogy magyarázatot kér az említett személyektől, és remélem, a következő alkalommal meg fogja tudni osztani velünk.
Köszönöm a figyelmüket. (Taps a Fidesz soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť