ELNÖK (Mandur László)

Full text search

ELNÖK (Mandur László)
ELNÖK (Mandur László): Tisztelt Országgyűlés! Most a 2004. évi költségvetési törvényjavaslat részletes vitára bocsátásáról fogunk dönteni. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, részletes vitára bocsátja-e a Magyar Köztársaság 2004. évi költségvetéséről és az államháztartás hároméves kereteiről szóló T/5601. számú törvényjavaslatot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Kihirdetem az eredményt: az Országgyűlés 270 igen szavazattal, 6 nem ellenében, 1 tartózkodás mellett részletes vitára bocsátotta az előterjesztést.
Kérdezem, hogy kinek a szavazógépe nem működik. (Jelzésre:) Szabó Zoltán, Béki Gabriella, Wekler Ferenc - ez három eddig. (Jelzésre:) Balsay István, Gógl Árpád. Hogyan szavaztak a képviselő urak? Aki igennel szavazott, és nem működött a gépe, kézfelemeléssel jelezze! (Jelzésre:) Hat. Köszönöm szépen. Aki nemmel szavazott, volt-e ilyen? (Nincs ilyen jelzés.) Nem. Tartózkodás volt-e? (Nincs ilyen jelzés.) Nem. Akkor kérem, hogy ennek megfelelően módosítsák a jegyzőkönyvet az eredménykijelző táblához képest.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť