DEVÁNSZKINÉ DR. MOLNÁR KATALIN

Full text search

DEVÁNSZKINÉ DR. MOLNÁR KATALIN
DEVÁNSZKINÉ DR. MOLNÁR KATALIN (MSZP): Köszönöm szépen, elnök úr. Egy nagyon fontos kérdésre szeretném felhívni a figyelmet, és ez ebben a körben tárgyalandó, ez pedig nem más, mint a 241. és 242. ajánlási számú módosító indítványokhoz kapcsolódó módosító javaslat.
A társasházak ügyeit eddig minden esetben, ha nem tudták elrendezni saját maguk, bíróság elé kellett vinni. Sokszor és elég erőteljesen jelentkezett az az igény, hogy a társasházak ügyeit valamiféle felügyelet mellett lehessen végezni, és sokszor és gyakorta mondták azt, hogy miért nincs az ügyészségnek felügyeleti joga a társasházak működése felett. Oly sok minden felett van: apró, pici, egyesületi formában működő civil szervezet felett van, kicsi vagyonnal gazdálkodó, pici szervezet felett van, míg az általunk már több ízben jelzett, nagy vagyonnal, nagy anyagi erővel rendelkező társasházak felügyelete viszont nem megoldott.
Éppen ezért tisztelettel kérem, hogy a kapcsolódó módosító indítványok alapján, amelyekhez még egy újabb kapcsolódó módosító indítvány is fog érkezni, ahogy ismereteim ezt alátámasztják, a legjobb megoldást, de mindenesetre azt, hogy a társasházaknak legyen felügyelete, támogatni szíveskedjenek.
Köszönöm szépen a figyelmüket.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť