HORVÁTH CSABA

Full text search

HORVÁTH CSABA
HORVÁTH CSABA (MSZP): Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Ház! Két rövid megjegyzést tennék. Az ajánlás 150. pontjában a közgyűlés a közös képviselőt, az intéző-, illetőleg a számvizsgáló bizottságot bármikor felmentheti. Ehhez készítettünk egy módosítást, amennyiben a felmentést indokolni kell, az indoklást pedig a közgyűlés jegyzőkönyvében rögzíteni kell.
Természetes, hogy számos probléma adódhat egy-egy döntésnél, és fontos az, hogy a társasház számára bármikor visszakövethetők legyenek azok a döntések, amelyek utána meghatározzák az életüket. Ezt tehát mindenképpen támogatni szükséges.
A másik fontos módosító pedig az ajánlás 197. pontjában a törvényjavaslat b) pontjának módosítása, amely szerint a megszavazott határozatok szó szerinti szövegét és a szavazáskor jelen lévők nevét és szavazatarányát is jegyezni szükséges, szintén az előbb elmondottak alapján, hogy egyfajta jogbiztonságot adjon a társasháznak, ahol a döntésekért a társasházak, illetve a szavazásban részt vevők vállalják a felelősséget, és ez bármikor visszakövethető.
Köszönöm.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť