TÓTH IMRE

Full text search

TÓTH IMRE
TÓTH IMRE (Fidesz): Köszönöm. Tisztelt Ház! Tisztelt Miniszter Úr! A Népszava fontosnak tartotta, hogy mai számában erről a problémáról egészoldalas cikkben emlékezzen meg. Az ellenzéki vélemény helyett hadd idézzem őket. “A Brüsszel felé tett eredeti határidő napján nemhogy még rendszer sincs, de szakmai elképzelés sem áll rendelkezésre. Ez pedig, akárhogy is nézzük, már a jelenlegi kormány mulasztása.” És én hozzáteszem, hogy személy szerint az ön mulasztása a 155/1998. számú kormányrendelet értelmében.
Ön többször félrevezette már a gazdákat vidéki körútjain, ezt a Házat is a felkészülést illetően, csak Brüsszelt nem állt módjában. Egy önkormányzat ezért önt már minősített szótöbbséggel nemkívánatos személynek minősítette, kis késéssel Medgyessy miniszterelnök úr is kapcsolódott ide - előrevetítvén az ön esetleges távozását -, és a gazdák tízezrei fognak. Ezért én azt mondom, hogy az agrárium, a gazdák százezreinek érdekében korlátot kellene az agráriumot veszélyeztető szakadék szélére építeni, és nem kórházat a szakadék mélyére.
Ezért nem tudjuk elfogadni az ön válaszát. (Taps a Fidesz soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť