ARATÓ GERGELY

Full text search

ARATÓ GERGELY
ARATÓ GERGELY (MSZP): Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Ház! Gémesi képviselő úr azt kérdezi, hogy akarjuk-e azt, hogy nyolcszor, tízszer, tizenkétszer eljátsszák a Himnuszt az olimpián vagy még többször. Hogyne akarnánk! Akarjuk-e azt, hogy legyen erős olimpiai mozgalom? Hogyne akarnánk! Akarjuk. Meg azt is akarjuk, amit Birkás képviselő úr szeretne, hogy legyenek kis egyesületek, amelyek pályáznak és kapnak pénzt. Ezt is akarjuk.
Azt is akarjuk, hogy minden diák aktívan sportoljon az iskolában, testnevelési órán belül és testnevelési órán kívül. Ezt is akarjuk. Sőt, még azt is akarjuk, hogy ha vannak olyanok, akiknek elég pénze van erre és megéri nekik, hogy a teniszért fizessenek, akkor minél többen teniszezzenek. Ezt is akarjuk. Mi ezt mind együtt akarjuk, mert ez mind a sport világa.
Képviselőtársam azt mondja, hogy bedobjuk a gyeplőt a lovak közé ezzel a sporttanáccsal. Én ezt nem így fogalmaznám, képviselő úr. Azt, amikor az érintettek döntenek valamiről, úgy, hogy látják a folyamatot, és képesek meghozni a döntést, én ezt inkább demokráciának nevezném.
Köszönöm szépen.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť