BIRKÁS TIVADAR

Full text search

BIRKÁS TIVADAR
BIRKÁS TIVADAR (Fidesz): Köszönöm a szót. Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Ház! Már csak azért is köszönöm, mert meg lettem szólítva ennek az 1200 forintos diáksport-normatívának - ha megengedik, hogy ezt a kifejezést használjam - a kapcsán. Ez valóban nem emelkedett, de az önök idején sem. Most már a második költségvetési törvényről szavaztunk a tegnapi nap folyamán a módosítókról, amiket önök nyújtottak be: egy fillérrel nem emelkedett az önök idejében sem.
De amit Gémesi képviselő úr elmondott, valóban, ezt a polgári kormány kötötté tette, tehát csak és valóban a diáksportra lehetett felhasználni, viszont ez is most az önök idejében visszakerül a közös normatív kalapba. Én beadtam erre egy módosítót, Arató képviselő úr volt az egyetlen kormánypárti képviselő, aki az ifjúsági és sportbizottságban megszavazta, hogy ez külön normatíva legyen, ne kerüljön be a közös normatív kalapba, hogy igenis a diáksportra legyen felhasználva. Ezért ezt számon kérni, úgy látom, meglehetősen furcsa egy ellenzéki képviselőtől.
Köszönöm szépen.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť