PÁVA ZOLTÁN

Full text search

PÁVA ZOLTÁN
PÁVA ZOLTÁN (MSZP): Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Képviselőtársaim! Félünk, egyik oldalon támogatjuk az egycsatornás finanszírozási rendszert, magával hoz egyfajta centralizmust is, ez természetes dolog, ugyanakkor azok a pénzek odakerülnek egy helyre, egyfajta állami támogatás valósul meg.
A nemzeti sporttanács pedig - és ezt egyben mondanám Birkás Tivadarnak, el kell olvasni, hogy mi van leírva a 27. oldalon, mi a nemzeti sporttanács feladata. Többek között az, hogy az állami pénzek, állami támogatások felhasználására vonatkozó döntés meghozatalában részt vesz. Erről szól a történet. A nemzeti sporttanács egyik feladata lesz, hogy ennek a pénznek az elosztásában részt vegyen. Mindenki meg fogja kapni a pénzt, hogy mennyit, az pedig a tegnapi költségvetési törvényben a módosító indítványokkal elfogadva, ha jól tévedek, olyan 24-25 milliárd között mozog. Meg vagyok róla győződve, hogy tisztességgel jut mindenki számára.
Köszönöm szépen.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť