ELNÖK (Harrach Péter)

Full text search

ELNÖK (Harrach Péter)
ELNÖK (Harrach Péter): Tisztelt Országgyűlés! Remélem, egyetértenek velem a tisztelt képviselőtársaim, hogy a foghíjas jelenlét nem akadályozhat meg bennünket a kezdésben... (Közbeszólások: Nem halljuk.) Remélem, egyetértenek a képviselőtársaim velem abban, hogy a foghíjas jelenlét nem akadályozhat meg a kezdésben, hiszen már egy perce el kellett volna kezdenünk az ülést. (Közbeszólások a Fidesz soraiból: Szavazzunk! - Dr. Juhos Katalin: Akkor most az adótörvényekről szavazzunk!)
Ha esetleg túl hosszú lett volna a szünet, és van, aki nem emlékszik, hogy hol hagytuk abba, annak a kedvéért megemlítem, hogy a szakképzési hozzájárulásról és a képzés fejlesztésének támogatásáról szóló törvényjavaslat módosító javaslatai következnek. Bizonyára még élénken emlékezetünkben él Magyar Bálint oktatási miniszter úr felszólalása. (Derültség.) Ezután pedig bejelentem, hogy az alapajánlás 8. és 10. pontjait előterjesztői visszavonták, így ezekről nem döntünk.
Felkérem a jegyzőt, ismertesse az előterjesztő által támogatott módosító javaslatok körét.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť