DR. VILÁGOSI GÁBOR

Full text search

DR. VILÁGOSI GÁBOR
DR. VILÁGOSI GÁBOR (SZDSZ): Tisztelt Legfőbb Ügyész Úr! A nyomozás megszüntetése ellen panasszal fordultak a Legfőbb Ügyészséghez. A Legfőbb Ügyészség ezt elutasító határozatának indokolásából csak két elemet ragadnék ki. Az egyik: mondván, hogy katasztrófahelyzet van, ezért indokolt a közbeszerzéstől való eltekintés. Hol van a vészhelyzet, amikor 151 életveszélyesnek minősített épületből a mai napig 41-ben nem történt semmi, és benne laknak az emberek?
A másik megállapítása: vagyoni hátrányt mint tényállási elemet egyértelműen és kétséget kizáróan megállapítani nem lehet. 42 millió forintot számláztak le az alvállalkozók, 102-t a fővállalkozó. Itt van 60 millió forint. Az előbb említettem bontási eseteket. Volt olyan, hogy 840 ezer forintos bontásért két alvállalkozó is benyújtotta a számlát, majd ezt 2 millió forinttal számlázta tovább a fővállalkozó. Nincs vagyoni hátrány, főügyész úr?
A válaszát nem fogadom el. (Taps a kormánypárti oldalon.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť